Wolt – aplikacija za dostavu hrane

Još jedna dobra aplikacija, bez koje (ukratko) više ne možemo zamišljati svakodnevicu. U vremenima kada nam se sve više žuri i nema vremena za hranu, ljudi se prečesto zamotaju u posude za brzu hranu. Prvih 10 minuta smo zadovoljni, a onda se nezdrava hrana počinje očitovati na dobrobiti i tijelu…


WOLT nas može spasiti ovdje! Ljubazni dostavljač u roku od 20-30 minuta donosi kući ukusan (i ako želimo zdrav) obrok iz popularnog restorana. Ako još niste bili u WOLT-u, ne zaboravite na pogodnost – 7 dana besplatne dostave, te za dodatnih 30 hrk kredita, kliknite ovdje za WOLT promotivni kod.

Još jedna službena prezentacija WOLT-a iz APP STORE-a:
Najbrža dostava iz restorana i trgovina na področju Osijeka, Pule, Rijeke, Slavonskog Broda, Splita, Varaždina, Velike Gorice, Zadara, Zagreba i Zaprešića. Pizzu, burger, azijsku hranu, piće, hranu, poklone i cvijeće dostavljamo na vašu adresu za 30 minuta. Odaberite restoran ili trgovinu, provjerite što želite, mi ćemo se pobrinuti za dostavu.


Nemate vremena za kuhanje? Možemo li vam donijeti nešto iz trgovine? Znamo kako se osjećate. Zato smo mi u Voltu ponudili dostavu iz više od 500 različitih trgovina i restorana.


Svoju narudžbu možete pratiti uživo pomoću mjerača vremena. Za svaki slučaj poslat ćemo vam i obavijest nekoliko minuta prije isporuke.


U slučaju da trebate pomoć oko naručivanja, želite promijeniti adresu ili ste nešto zaboravili naručiti, naš tim će vam priskočiti u pomoć već u prvoj minuti. Možete ih kontaktirati putem aplikacije


Plaćanje vršite izravno putem aplikacije svojom platnom karticom, Apple i Google Pay.
Wolt je s vama čak i kada posjećujete druge zemlje. Trenutno ga možete koristiti u 145+ gradova u Japanu, Njemačkoj, Izraelu, Finskoj, Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Gruziji, Grčkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Cipar, Malta, Azerbejdžan i Kazahstan. Svaki dan na listu se pridružuje novi!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.