Želiš imeti novo znanje?

Tečaji za maderoterapijo so danes zelo aktualna zadeva, veliko žensk pa tudi kakšen moški se najde, ko slišim, da jih to zanima, to delo, da bi se ga radi naučili, saj je danes to dokaj aktualna zadeva, skoraj da čez celo leto ženske iščejo metode kako zmanjšati obseg celulita in kako si učvrstiti svoje telo. Ta tečaj lahko marsikomu, ki ga to delo veseli omogoča, da je to lahko v nadalnjem življenju njegovo deli in si bo s tem lahko služil kruh. Dela verjetno v tej stroki ne bo zmanjkalo, saj ženske tako ali tako vedno iščemo neke takšne zadeve, kjer je nekaj dobro za nas, da bomo ja izgledale lepo, tako da tukaj bo vedno posel.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Naučiti tega se verjetno ni težko, saj če imamo voljo in željo po tem delu se bomo naučili prav vsega in bolj kakovostno kot se bomo naučili delati in bomo nato delali v svojem centu lepotne ali pa če bomo kje drugje zaposleni, če bo delo kakovostno se bodo stranke vedno znova vračale, in potem bo ta stranka povedala svoji kolegici, kolegica bo prišla, to preizkusila bo ona nato še dalje naslednji svoji kolegici povedala in krog se samo še veča in širi. Ko so tečajnice / tečajniki na tečaju, ko vadijo maderoterapijo jo vadijo tako dolgo dokler njihovi inštruktorji ne vidijo, da so dovolj samozavestne in samostojne za delo.

Lahko, da se bo katera / kateri mnogo bolj sprostil in bo prej osvojil vse tehnike in bo tudi s strankami bolj sproščen drugi pa spet ne, ampak bo pač malo dlje trajalo, ampak se bo prav tako znašel vendar bo pač malo trajalo. Tečaji so oblikovani tako , da so majhne skupine in več madero coachev (odvisno od števila prijavljenih) zato že v intenzivnem enodnevnem tečaju lahko osvojite tehnike maderoterapije. Meni je ta zadeva zelo zanimiva, tako da nikoli se ne ve kam me bo pot še zanesla, mogoče pa se bom tudi jaz prijavila na to, hmmmm.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.