Zabavne nalepke

Imate doma svojega jeklenega konjička in ste mnenja, da ga morate malce opremiti? Imate v mislih nalepke za motor? Ooo ja, to je res dobra stvarca! Da motor ni tako pust in enoličen za to res poskrbijo še kako te nalepke. Sama imam bratranca, ki je res nor na motorje, vse naredi iz njih, jih popravi v nulo in opremi, da izgleda kot da bi ga kupili direkt iz trgovine, na koncu pa ponavadi še jih malce opremi s temi nalepkami in v živo sem videla kako super to izgleda na koncu. Jaz sem imela še to čast, da me je na enem izmed njegovih motorjev tudi zapeljal.

MRS0334 - RED ALPINESTARS STICKERS DECALS SHEET MOTO CAR RACING ... 300+ Free Auto and Moto Vector Stickers | Web Design Blog Web ...

Sama nikoli nisem imela motorja, niti nisem imela želje, da bi ga imela, ker me je strah na teh jeklenih konjičkih, raje se vozim v avtomobilu, kot pa na motorju! Ne vem, nekako imam strah na tem, ker se mi zdi da bom takoj padla dol in še marsikateri strah bi se našel zraven. Ko pa me je bratranec peljal na tem sem ga tako močno držala, da nisem mogla nikamor pasti, njega pa je po mojem mnenju že vse bolelo od mojega držanja. Bogi revež, prav smilil se mi je, ker je moral preživljati čas z menoj, sploh, ker sem ga tako dušila z mojim močnim prijemom, ampak kaj naj če pa me je tako strah, hotela pa sem vseeno preizkusiti vožnjo z motorjem, da vsaj enkrat sedem nanj in se zapeljem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.