Vulkanizerji

Moj bratranec si sedaj ureja vse, da bo imel svojo delavnico ter se bo lahko ukvarjal s tem kar si že zelo dolgo želi, saj se zelo rad ukvarja z avtomobili in urejanjem, popravljenjem le teh.

006-Ibrahim-Esati---vulkanizer | Flickr - Photo Sharing!

 

Ampak je nastal pri njem en majhen problem, saj potrebuje tudi pnevmatsko orodje, cene le teh pa niso tako majhne, zatorej bo moral malce seči v žep, da si bo lahko za prvo silo privoščil le najnujnejše, da bo lahko začel s poslom, kajti ko začne podjetnik neko samostojno pot so začetki najbolj težki, če nimaš dovolj začetnega kapitala. Zato pa se je tudi obrnil name in mojo družino, ker ve da smo finančno kar dobro preskrbljeni, če bi mu lahko pomagali, da bi si kupil še malo več kot le najnujnejše pnevmatsko orodje, da bo lahko delal kaj več že na začetku kot pa le najosnovnejše stvari.

Rekli smo mu seveda, da mu bomo pomagali in da bo vrnil denar, ko bo prišel na zeleno vejo pri firmi in, ko bo stoodstoten, da bo tudi sam finančno stabilen. S tem pogojem se je strinjam in moja družina mu še kako rada pomaga saj je fant zelo delaven in priden ter prijazen.

Upamo, da mu bo uspelo v tem poslu in glede na to, da je zelo marljiv verjamemo, da mu bo uspelo in bo kar hitro na zeleni veji! Pomembno je samo to, da se nekje začne, začetki so najbolj težki, ampak ko pa posel uspe pa je to super!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja