Vibrator in užitek

Kaj je pravzaprav definicija užitka? Užitek je občutek telesnega, duševnega ugodja, nekaj kar čutimo, da drhtimo od užitka. In ja, res je, užitek je lahko vožnja z novim avtomobilom, lahko je hoja v hribe, lahko je užitek ob kuhanju sladic ali pa preprosto užitek v postelji, med spolnim odnosom, morda užitek med samozadovoljevanjem. Recimo vibrator in užitek, to gre skupaj, to resnično paše skupaj. Vibrator namreč zadovolji vse vaše potrebe in vaše fantazije. Obstaja nešteto različnih vibratorjev in le od vas je odvisno katerega si izberete, kaj se vam zdi, da vam najbolj ustreza.

Če vas morda razjezijo v službi, šef vas je totalno spravil s tira, tako ste besni, da bi najraje vse skupaj vrgli v koš in odnehali. Ampak ne! kaj raje naredite v tem primeru? Ko ste na robu živčnega zloma, trikrat res dobro in lepo globoko vdihnite in si recite, vse bo ok, dobro sem, ne se jeziti! Nato pojdite domov, lahko si naredite tudi kakšno kopel s sivko, kajti sivka pomirja in uporabite svojega prijateljčka – vibratorja! Lahko vas ne vem kaj vse razjezi, ampak tale zadevica vas bo takoj spravila nazaj na stare dobre tire. Zaraj bi dneve vrgli v koš zaradi tega, ker nas nekdo razjezi?

Ni vredno, da se bomo zaradi drugih jezili. Če kogarkoli kaj moti na nas je to njihova težava in ne vaša, to si zapomnite! Oni imajo z vami probleme ne vi z njimi in zato, samo zato si ni vredno izrabiti svoje živce. Raje se doma lepo prepustite užitkom in za par urc pojdite v nek svoj svet, lepo se sprostite preden greste spat. Naj vas dragi, boljša polovica dobro zmasira. Morda si prižgete kakšne posebne sveče, ki imajo posebne pomirjevalne vonje, lahko si naredite kopel kot smo rekli že zgoraj in zraven posebno pomirjevalno glasbo. Vse to pomaga, najdite nekaj kar vam res pomaga in vidite, da ima pozitiven učinek na vas ter ko boste v slabem moodu kot bi lahko rekli počnite le to, kar veste, da vam bo pomagalo se pomiriti. Uživajte vsak dan posebej ne pa da se sekirate in jezite.  Ni vredno. Če pa koga kaj moti na vas pa je njihov problem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.