VEDEŽEVANJE DA ALI NE

Ĺ˝elimo slišati kaj nas čaka v prihodnosti. Trenutno smo v veliki krizi, ne vemo kaj bi naredili, h komu bi šli po pomoč. Ne želimo se zaupati prijatelju, ker mu ne zaupamo preveč. Mogoče je pravi čas za vedeževanje. Nismo še bili pri vedeževalcu. Ne verjamemo v vedeževanje.

Ĺ˝e v starih časih so se pomembni ljudje za pomembne odločitve obrnili na vedeževalce in zaupali vedeževanju, oziroma v starih časih so vedeževanju pravili šloganje. Vedeževanje nam je lahko v veliko pomoč, če smo v dvomih v pomembnih trenutkih svojega življenja. Vedeževalec ni obremenjen z nami kot je lahko našÂ prijetelj. Ne pozna nas. Med vedeževanjem ni vedeževalec obremenjen z nami. Ćuti samo energijo, ki se pretaka med vedeževalcem in nami. Vedeževanje je zato veliko bolj objektivno. Odločiti se morate tudi, če želite biti v direktnem stiku z vedeževalcem za vedeževanje . To mislimo v istem prostoru. Ali pa se lahko odločite, da vedeževanje poteka na daljavo, brez da vas vedeževalec sploh vidi in tako vas tudi ne more osebno spoznati. Najbrž je tako vedeževanje na daljavo bolj objektivno, ker ni v direktnem stiku z vami. ÄŚe se odločate za vedeževanje pri vedeževalcu in ste z vedeževalcem v skupnem prostoru, je zelo primerno vedeževanje s pomočjo vedeževalskih kart ali pa vedeževanje s pomočjo kavne usedline. ÄŚe si želimo spoznati našo prihodnost s pomočjo kavne usedline, je potrebno biti z vedeževalcem v skupnem prostoru. Priti morate k njemu in biti z njim v stiku. ÄŚe vam je nerodno, mogoče nimate časa priti do vedeževalca, lahko vam neprijetno, da bi koga srečali ko se odločite za vedeževanje, je primerno, da se odločite za vedeževanje s pomočjo igralnih kart in vedeževanje lahko poteka na daljavo kar po telefonu.

Razmislite in poskusite vsaj enkrat kaj vam vedeževanje prinaša. Ne bo vam žal. Ĺ e vedno se lahko odločite, da vedeževanju ne boste verjeli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja