Včasih se moraš preprosto PRISILITI, da nekaj dosežeš!

Ste tudi vi takšni, da si vsako leto decembra obljubite, da v novem letu bo pa to pa to pa to drugače? In potem se en teden držite in spet po tem času nazaj v realnost in se nehate držati vseh pravil, ciljev, zapovedi? No jaz sem ena izmed teh oseb. Vsako leto znova si rečem, vsaj da vsak drugi dan potelovadim, res dobro telovadim, oziroma grem na pohod, pač nekaj da se razmigam in potem se nikakor ne morem držati tega in puf, vse izveni, ker sem lena, priznam. Moja težava je, da venomer potrebujem nekoga, da me potiska naprej. Sama vedno zelo hitro omagam, če pa bi imela nekoga, da me tera po domače rečeno, bi vse delala vsak dan, ker bi me vsak dan kregali, hehe, in zaradi tega je osebno trenerstvo super, ker tvoj trener/trenerka ne bodo dopustili, da lenariš, da popustiš, da se ne boriš dalje in da omagaš.

Če pa si sam svoj šef in sploh, če nimaš takšne moči da se potiskaš naprej kot je nimam jaz potem je to velik problem. Saj je res, pri vsaki stvari je pač potrebno močno vztrajati, enako je če hočemo uspeti v poslu, je potrebno prav tako vztrajati, če hočemo uspeti v partnerkem odnosu je potrebno  vztrajati, če imamo male otroke jih hočemo dobro naučiti, da bodo poslušni, pridni, in spet, moramo biti vztrajni. Problem je pač, da v primeru službe, partnerstva, otrok moramo vztrajati, ker vse to imamo radi, denar nujno potrebujemo, kajti vsak mesec je potrebno plačati položnice ne. Če imamo radi partnerja in ga nočemo izgubiti prav tako se moramo truditi, ker pač to imamo radi, pri otrocih enako. Ko se pa gre za telovadbo in da naredimo nekaj zase, tam pa v večini popušimo na celi črti, ker nam nekako to ni prioriteta in zato omagamo 123.

Naš največji sovražnik smo tako sami in naša glava. Če bi si venomer ponavljali, da moremo telovaditi, moremo delati za svoje telo, in da to počnemo dan za dnem bi se nam v možgane to zasidralo in potem bi šlo, samo prisiliti se moramo. Včasih so tudi dnevi, ne dan, ampak dnevi, ko nam ni za iti v službo in bi najraje cele dneve prespali, ker smo čisto uničeni, ampak vztrajamo, ker vemo da potrebujemo vsak mesec plačo. Enako moramo delati pri telovadbi in da nekaj naredimo za svoje telo. In, torej kaj pravite, zmoremo to?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.