Umiri se, zadihaj, in gremo naprej!

Naše zdravje je na prvem mestu. Da si zagotovimo zdravo in polno življenje je potrebno delati na sebi, in dati tudi vase kaj zdravilnega. Zdravilni so lahko domači čajčki, kakšni shooti, kot si recimo sama pripravljam da zjutraj na tešče spijem ingver shoot, potem fenomenalne so tudi CBD kapljice, marsikomu, ki je imel kakšne zdravstvene težave se je stanje krepko izboljšalo, in takšne naravne zadevice, to pomaga našemu zdravju.

Zelo pomembno je prav tako, da nismo v stresu, kajti stres je največji uničevalec našega zdravja. Bolj kot smo pod nekimi pritiski in jezi, naglici, besu, strahu, tako bo prišel ta stres, kateri nam iskreno povedano nastaja nekje vzadi v mislih. Včasih se nam zdi, da ne mislimo na nič in da nismo v stresu, ampak dejansko podzavestno se nam nekje vzadi porajajo te negativne misli, ki nam povzročajo notranji nemir.

Vem ja, lahko je reči, umiri, zadihaj in vse bo ok, ampak hja, žal ljudje preveč razmišljamo in se obremenjujemo s stvarmi s katerimi se morda ne bi potrebovali, ali pa se obremenjujemo s stvarmi za katerimi je tudi vedno rešitev, ampak nas je globoko v sebi strah, da ni rešitve. Je pa res, da je potrebno delati na sebi, da se naučimo znati sproščati in da znamo obvladati naše telo, ko pride kakšna »nevihta«.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.