Toplotna črpalka, ki jo ponuja Kronoterm je del lastnega razvoja in predstavljajo izredno učinkovito metodo segrevanja

Kronotermova toplotna črpalka je del lastne proizvodnje v katero je vključen visoko izobražen in strokoven kader. Testirana je v Kronotermovem laboratoriju, njena proizvodnja pa sledi evropskim merilom. Kronotermova toplotna črpalka nudi večjo varčnost na pram vsem preostalim ogrevanjem bivalnih prostorov.

Če vzamemo za primere ogrevanje na pelete, uporabo zemeljskega plina, kurilnega olja in električnega ogrevanja, so toplotne črpalke v samem vrhu pri količini prihrankov. Kronotermova toplotna črpalka nudi možnost ogrevanja objektov, kot tudi sanitarne vode. Toplotna črpalka za svoje delovanje izkorišča nekonvencionalne vire toplote, torej zrak, zemlja in voda.

Podjetje Kronoterm nudi tudi možnost daljinskega upravljanja, pri katerem uporabniki ne potrebujejo stati zraven same toplotne črpalke, pač pa lahko temperaturo uravnavajo s pomočjo daljinca, pametnega telefona ali tablice.

Kronoterm je razvil toplotne črpalke, ki so celo tišje od hladilnika, delujejo pa na osnovi geotermalne energije. V novo družino GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) spadajo toplotne črpalke primerne tako za novogradnje kot za starejše objekte ter tako za talno kot tudi za radiatorsko ogrevanje.

SLIKA 1: Primer: Toplotna črpalka GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) je varčna, tiha, možno pa jo je tudi daljinsko upravljati.

Toplotna črpalka: Premium produkti

Toplotna črpalka je lahko tudi zelo zahteven produkt. Kronoterm ima najboljše rezultate na inštitutu WPZ, Švica, prav tako podjetju pripada večkratni naziv »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi«. Toplotne črpalke, kakršne potrebujejo najzahtevnejši investitor so prav tako del proizvodnje, trgi na katerih se najde Kronotermova toplotna črpalka pa zajemajo: Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Švico.

Kronoterm izvaja preventivne preglede. Če posamezna toplotne črpalke potrebujejo rezervne dele, je na voljo stalna dobavljivost le-teh. Hitra odzivnost je značilna za kateri koli konec Slovenije, prav tako se izvajajo strokovni zagoni.

Kronotermova toplotna črpalka je bila v 25 letih montirana več kot 60.000-krat. Na listi strank, ki so jim služile naše toplotne črpalke so tudi znane osebnosti. Montiramo preko 6.000 sanitarnih toplotnih črpalk letno in preko 1000 ogrevalnih toplotnih črpalk letno.

SLIKA 2: Primer Kronotermove toplotne črpalke

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja