Težave na sporedu

Pride dan, ko gre vse gladko in pride dan ko so na sporedu težave in včasih traja to tako dolgo, da se nam zdi, da se nikoli ne bo končalo. Ampak za vsakim dežjem posije sonce, tako pravijo in tako je tudi res. Če se le da tudi, ko so na sporedu težave se skušajmo vesti lepo, normalno, mislimo čim bolj pozitivno in se bo kmalu vsaka stvar 123 uredila.

Image result for konopljine kapljice

In ja, je težko misliti in biti pozitiven v težkih trenutkih, tega se še kako zavedam, ampak vsaj skušajmo se nekako potruditi in prisiliti, če ne gre drugače. Kajti psiha je tista, ki naše zdravje najbolj ogroža in jo še oslabšuje. Zakaj bi svoje zdravstveno stanje še bolj slabšali, če pa ni potrebno, raje spravimo psiho k sebi in se raje osredotočimo na težavo, ki nas muči in raje tisto spravimo v red.

Dobra izbira pri izboljšanju stanja zdravja so konopljine kapljice, ki lahko resnično pripomorejo k boljšemu vsakdanjiku. Težavah preprosto moremo sami pri sebi reči NE in se bo stanje začelo izboljševati. Ni težave kateri ne bi bili kos, samo verjeti moramo vase.

Včasih se je pač preprosto potrebno doma ali kjerkoli drugje vsesti za računalnik in iti brskati po spletu kje je kaj kar nam lahko pomaga. Kaj boste raje, se doma smilili sami sebi ali boste rekli, da je konec temu in boste poiskali rešitev? Ni boljša druga opcija? Mislim, da je kajne? Samo v glavi in sami se morate reči, da ste v redu, da bo vse v redu in da je vaše življenje takšno kot mora biti – perfektno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.