Sprostimo se!

Ko je poletje vroče, tako da včasih skoraj da se ti zdi, da ne moreš normalno dihati, ne da se ti niti hoditi, niti razmišljati, kaj šele da bi karkoli delal je najboljše, da si kar lepo za celo družino doma, v senci napravimo viseče mreže in ko nam ni za nič več za delat se samo lepo zleknemo na to mrežo in zaspimo ali pa pač samo počivamo.

Image result for višeče mreže in bazen

Če nimamo neke sence si naredimo tako, da nam seveda ne bo vroče, kajti če se gremo v najhujši vročini vleči na sonce ne samo da bomo opečeni kot kuhan rak, še niti spočili se ne bomo, ker nam bo tako zelo vroče, da se bomo kuhali kot da smo v savni, kar pa ni nobena sprostitev več. In problem je ne, če ste na primer trije, štirje pri hiši ali pa več, manj ne vem, potem je potrebno toliko visečih mrež narediti koliko vas je, ker poglejmo teoretično, vsi se moremo sprostiti in vsi na eno ne moremo priti, kajne, haha.

Pa še, da imaš doma tole zadevico, pa po možnosti še nek večji bazen se počutiš nazadnje pri sebi doma kot da si na morju in sploh ti ni treba iti na morje. Potem, da bo še neka pika na i, si naredimo doma neke koktejlčke in je potem to res pravo morje. Otroci, če jih imate bodo tako veseli, njim so takšne stvari v takšno veselje, da je to nekaj neverjetnega. In ko si zraven otroka, ki je tako sproščen, nagajiv, si avtomatsko tudi ti, ko si že odrasel in imaš polno skrbi vsaj za trenutek odsekan od realnosti in nehaš razmišljai o vseh stresnih vsakdanjih rečeh. Potrebno se je sproščati na takšen ali drugačen način!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja