Privošči si nekaj zase!

Zakaj bi venomer razmišljali, če bi si kaj kupili ali si ne bi, venomer ta ja in tale ne. Priznam, tudi sama sem ista, skoz in skoz sem razmišljala eh sedaj nimam denarja da si bom to kupila, sedaj ni čas da si ono kupim, vedno sem iskala neke razloge, da si nečesa nisem mogla kupiti. Ampak z letošnjim letom se je pa popolnoma vse spremenilo, kajti zadala sem si da si bom vsak mesec kupila, naredila nekaj zase, nekaj si pa moram privoščiti.

Image result for keratinski lasni podaljški

Namreč že zelo dolgo si želim lasne podaljške in sem vse vse spletne strani prečekirala in sem se odločila, da si bom kupila na tej spletni strani podaljške zame, in namreč na: https://www.lasnipodaljski123.si/clip-on-podaljski. Malo sem prav tako prebrskala kaj si ljudje mislijo o tem in vidim, da so kar zadovoljni ženske, nobenega negativnega komentarja nisem videla in tudi če morda niso tako ok moram preizkusiti, kajti če ne poskusiš ne moreš vedeti pravijo in tudi res je tako.

Sedaj si bom laseke lepo uredila, nato grem malce enkrat na čiščenje obraza, da mi ga lepo v salonu uredijo, pa na nohtke, in še imam kar velik seznam kaj moram vse urediti, upam da se mi bodo vse te moje želje uresničile. Če pa že ne vse pa vsaj nekaj od teh, kajti več že bo kot pa prejšnja leta ko si sploh nisem zadala nekih ciljev in si nisem ni prav privoščila, tako da ja, nekaj več že bo kot je pa bilo, hi hi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.