Preveri vso ponudbo!

Ste že tudi vi postali kot kakšni starejši ljudje ko gledate za vsak cent v trgovini? No prav je tako po eni strani, zakaj bi metali denar stran, če ni potrebno! Na določenih stvareh je potrebno, da se pazi na ceno, ponekod pa mogoče tudi ne, če gremo recimo v trgovino kupiti špagete, mogoče ni tako pomembno če vzamemo ene 50 centov dražje, recimo če pa kupujemo okna pa je že malo bolj pomembno, da se pazi na ceno, ker okna pa ne stanejo 1.30 Eur kot mogoče špageti, ampak so to že zadeve, ki so nad 200 eurov in še več, odvisno kaj pač hočete imeti, kakšne dimenzija, kakšna oblika, ali plastiko, alu, ali lesena ali kaj druga.

Image result for window

Okna cenik je zelo pomembna zadevica, prej se v redu prepričajte kako vam kaj ležijo cene pri različnih dobaviteljih / ponudnikih. Ko smo pri nas menjavali okna smo mogli kot prvo gledati na dobavni rok in da so pač okna kot okna res dobra (kar smo malce povprašali naokrog pri ljudeh, ki jih že imajo doma, kajti v trgovini ti dejansko tako ne bodo povedali, če je okno slabše kvalitete).

No, z montažo okne se nam je kar mudilo, nismo imeli časa čakati mesec ali dva za dobavo okne in zato smo mogli vzeti pri enem drugem kot smo prvo mislili, kajti pri naši prvotni izbiri bi morali čakati mesec in pol, toliko pa spet nismo imeli časa, ker se nam je kar mudilo z vselitvijo. Ampak tudi tale druga izbira je bila med našimi top izbirami in sedaj smo zadovoljni, hvala bogu se nismo nasankali in smo izbrali res dobro zadevico.

Malce pač morate premisliti sami pri sebi kaj hočete, koliko ste pripravljeni plačati, kako dolgo ste pripravljeni čakati in takšna podobna vprašanja. Sploh pa vprašanje o kvaliteti, to pa je tako najpomembnejše!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.