Poznaš to podjetje?

Poznate koga, ki se ukvarja z izdelovanjem plakatov, pa svetlobnih tabel, transparentov in podobno? Če še ne, vam predstavljam podjetje EVMA d.o.o., ki se ukvarja s prav vsemi temi rečmi in še je kakšna stvar, ki je nisem omenila. Podjetje namreč deluje že od leta 1989. Njihova osnova dejavnost je izdelovanje svetlobnih ter drugih reklamnih napisov, obdelava akrilnega stekla ter digitalni tisk na različne materiale. To je sedaj točno povedano, kaj je njihovo poslanstvo.

Rezultat iskanja slik za evma

Dolgoletna tradicija, kvaliteta izdelkov, ažurnost, sodobna tehnologija, zaupanje, fleksibilnost, vse to so njihove vrednote, kar jim da še dodaten plus, da res izberemo le njih, ko potrebujemo njihovo pomoč. Današnja podjetja si morejo že takoj na začetku ustvariti neko vizijo, si nekam zapisati vse vrednote, kot tukaj pri EVMI, saj le tako se tega res držiš.

Nič ne pomaga, da samo poveš kaj želiš in potem v roku enega ali dveh dnevov pozabiš. Ne! Potrebno si je nekam zapisati, si dati na neko tablo, kjer se celotna ekipa zbira in imajo sestanke, zato da imajo vsi to pred očmi ves čas, in ko imaš ves čas to pred sabo se boš tega res držal, če pa nimaš tega skoz pred očmi pa res pozabiš vse skupaj.

Rezultat iskanja slik za evma

Pri EVMI je prav tako strategija, da venomer vlagajo v najsodobnejše tehnologije na celotnem področju vizualnih komunikacij, kar je spet dobra in pozitivna stvar! Bolj, ko se vlaga v nov sodoben svet, bolj se odpirajo vrata modernizma. Če v nič ne vlagaš ne moreš iti naprej, ostaneš nekje v 19. stoletju, če pa vlagaš v nekaj pa greš samo naprej. Ljudje ne bodo hoteli nekaj kar se je delalo v preteklosti, vse staro, ljudje so tudi zelo pametni in hočejo novosti, vse modernizirano. Zatorej, vlagaj, uči se novosti, bodi fer do ljudi, delaj kvalitetno in bo vse ok, in boš zmagal!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.