Pozitiva je pomembna!

V življenju moramo imeti motivacijo, da pridemo čim dlje, da si zastavimo neke cilje in jih tudi uresničimo. Velikokrat so vzponi, so pa seveda tudi padci. Vsi si vzamemo padce kot za nekaj slabega, vendar če malo bolje poštudiramo nas padci le še dodatno naučijo določenih reči. Vzemimo si za primer Boštjana Trilarja, on je direktor medicinskega centra Barsos, v začetku svoje kariere je uvažal Fordova vozila iz Avstrije, bil je tudi direktor marketinga na Ford Summit motors, nato tudi čez čas direktor marketinga na Avto Triglav, potem direktor Toyote Slovenije in še je kar nekaj stvari. In to je dober primer tega, da ne smeš na eni točki se ustavit, temveč moraš le rasti in rasti, se učiti in vztrajati. Kdor prej obupa nikamor ne pride, tisti, ki pa rinejo z glavo skozi zid pa nekam pridejo in to na odlične delovne položaje katere jim nato drugi ljudje zavidajo. Boštjan Trilar je prav tako obiskal že preko 50 držav sveta in iz vsake države prinesel kakšno novo spoznanje o življenju.

Vidite, temu se pravi živeti življenje in ne samo biti v življenju. Če ste še na začetku svoje kariere, da si jo šele ustvarjate, prvo kaj naredite je, da delate na sebi, osebnostna rast je zelo pomembna. Prvo morate verjeti vase in v svoje sposobnosti, da vam lahko uspe, da lahko naredite iz nemogočega mogoče, šele potem vam bo uspelo to kar hočete doseči. Pozitivna energija je tista, ki nas še bolj poganja naprej in nam daje motivacijo, da se sploh trudimo. Ste slučajno kdaj kaj z negativnostjo dosegli? Mislim da ne, z negativnimi misli se ne more priti nikamor, ker bolj ko mislimo tako bolj se nam dogajajo slabe stvari, kot da bi se misli prenašale naokoli in da bi vsi vedeli, da smo takšni. Prav tako se nam že na obrazu, na mimiki vidi, da smo slabe volje ali kaj podobnega in če smo slabe volje ne moremo sklepati dobrih poslov, ker nam niti noben ne bo zaupal posla, ker ga bomo že z obrazno mimiko odgnali kaj šele, če bi začeli nergati pred stranko.

Tako, da samo pozitiva nam lahko pomaga in pri doseganju ciljev je ta beseda res ključnega pomena. Vem ja, velikokrat se zgodi, da pridemo v slabo energijo in nikakor ne moremo iz nje, ko se nam kdaj kaj podre pred očmi, vendar moremo se pač prisiliti in se umiri, malo zadihati in nato spet dalje pozitivno funkcionirati. Vse je v mislih!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja