Pika na i vaše kuhinje

Opremljate novo kuhinjo pa se vam je ustavilo pri izbiri hladilnika? Verjemite, to se zgodi mnogim. Včasih je bilo enostavno – hladilniki so bili v večini bele barve, v klasičnih velikostih, izbirali smo lahko malone samo o strani odpiranja vrat. Temu pa zdaj ni več tako – že sama izbira kuhinj je gromozanska – lahko se odločite za klasično leseno kuhinjo, moderno in minimalistično, kombinacijo obojega ali nekaj popolnoma samosvojega v skorajda neomejeno barvnih odtenkih. Posledica tega je, da v vsako kuhinjo žal ne paše vsak hladilnik, zato je treba izbrati premišljeno.

Najbolje je, da najprej premislite, ali želite, da je hladilnik opazen ali skrit element vaše kuhinje. V kolikor želite hladilnik skriti oziroma ga želite integrirati v dizajn svoje kuhinje, je vgradni aparat prava izbira za vas. Opremljen je lahko s sprednjo stranico vašega kuhinjskega pohištva, če želite malo drugačnosti, pa se lahko odločite za Mielejev hladilnik s stranico iz plemenitega jekla, ki ravno tako popolno dopolni dizajn vaše kuhinje.

V kolikor želite, da obiski opazijo in navdušeno pohvalijo vašo novo kuhinjsko pridobitev, pa vam predlagamo, da izberete prostostoječi hladilnik. Ne samo obiskov, temveč tudi vas, bodo popolnoma prevzeli hladilniki Miele, ki znova postavljajo merila. V hladilnih aparatih vrhunskega razreda se namreč prepletajo najkakovostnejši dizajn, navdušujoče inovacije in edinstveno udobje. Vse se začne že pri izbiri ustreznih materialov, kot so visokokakovostne steklene police, plastika, odporna proti razenju in masivni aluminijasti okvirji, ki odražajo najvišjo kakovost. Razočarale vas ne bodo niti ostale edinstvene značilnosti opreme v notranjosti aparatov – vodoravne linije namreč poudarjajo puristični dizajn, gladke, belo lakirane stene v notranjosti pa so enostavne za čiščenje in pripomorejo k popolni osvetlitvi aparata brez zastrtih mest.

Rezultat iskanja slik za miele hladilniki

Hladilniki Miele pa ne prepričajo le s svojo raznolikostjo velikosti, kakovostjo in vrhunskim dizajnom, ampak tudi z izjemno prilagodljivostjo. Po želji lahko na primer postavite dva hladilnika enega poleg drugega ali se odločite za klasično kombinacijo hladilnika in zamrzovalne omare v postavitvi »side-by-side«. V vsakem primeru pa bo vaša kuhinja popolna – ne samo po izgledu, temveč tudi po izjemni uporabnosti. Miele. Immer Besser.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.