Otrok v vozičku

Poletje bo vsak čas potrkalo na vrata. Že sedaj je zelo toplo kakšne dneve, kako šele bo, ko bo resno poletje. Posebej, če imate majhne dojenčke ali pa jih še boste dobili bo potrebno poskrbeti za njih kolikor se le da, da jim ne bo prevroče, da bodo imeli dovolj zavetja ter da ne bo sonce tako zelo sijalo na njih. In tudi otroški vozički so del tega, saj ko boste odšli na sprehod boste morali gledati, da  bo voziček dovolj zavarovan, da ne bo otroka opeklo sonce in podobne reči.

60334983

Najde se tisoč in ena stvar na katero bo potebno gledati v prihodnje. Tudi sami nase bomo morali gledati, da se ne bomo kje opekli, če bo takšna vročina kot je bila lansko poletje. Zase lahko dam primer kako me je sonce okrog prineslo. Zelo rada sem namreč na soncu, se sončim, da dobim malo barve, da ne bom bleda kot jogurt in seveda me je ta toplota čisto prevzela in sem pozabila na čas, zdelo se mi je da sem samo pol ure na direktnem soncu, vendar je bilo že krepo preko nekje treh ur in seveda me je zelo opeklo.

633952638122124898_renault_clio

 

Takoj se mi ni poznalo, da sem opečena šele čez čas se je poznalo, da moja koža ni bila več lepa temveč opečena. Nekaj sem se seveda iz tega naučila. Izkušnja ni bila prijetna vendar vse tole je del življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.