Odlična izbira

Potovalne torbe in potovalke so namenjene krajšim potovanjem in so posebej primerne za ljudi, ki ne marajo kovčkov ali pa jim kovčki zavzamejo preveč prostora. Nakup nove potovalne torbe je lahko prava nočna mora, saj se je treba odločiti med številnimi proizvajalci in cenovnimi razredi. Pri vsakem izdelku lahko poiščete točno težo, mere in prostornino.

 

Različni kakovostni modeli

V naših poslovalnicah BAGS&MORE ponujamo tako nizkocenovne potovalne torbe, kot visoko. V zadnjih letih so torbe postale zelo priljubljene, zaradi njihovega izgleda ter olajšanega načina potovanj. Različnih barv, oblik in velikosti se prilagodijo vsaki vrsti izleta ali potovanja, odvisno od vaših zahtev. V kategoriji potovalnih torb lahko poiščete različne modele torb, izbiraš pa lahko tudi med različnimi priznanimi proizvajalci. Potovalna torba predstavlja obvezen del opreme na vsakem potovanju. Torbe so enostavno prilagodljive, jih lažje vstavimo med prtljago, poleg tega pa imajo precej dodatnih žepov, v katere enostavno sortiramo različne pripomočke, oblačila in obutev.

 

Kaj pa velikost?

Potovalne torbe se razlikujejo glede na dimenzije, pri čemer je treba izbrati pravo velikost, da se izognemo prepolni torbi in situaciji, ko zaradi preveč prostora oblačila padejo na dno. Torbe imajo poseben krajši pas za ročno prenašanje prtljage in daljšega ramenskega, ki omogoča enostavno prenašanje na rami. V ponudbi je mogoče najti tudi potovalne torbe, ki imajo kolesa in so tako enostavnejše za transport kot običajne potovalne torbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.