Objavi oglas za avto

Doma se nam lahko kaj hitro zgodi, da nam je naš stari avto odveč, ker imamo namen kupiti novega ali pa je le nastopila finančna kriza in je nuja pač prodati avto. Oglas za rabljeno vozilo se seveda lahko odda na splet in tudi postopek za oglas je zelo preprost!

How Easy is it to Sell a Car Online?

Nič ni tako težkega, da ne bi znali tudi starejši tega narediti, samo slediti je potrebno temu kar vam piše, da morate ali klikniti, ali napisati v polje ali pa preprosto samo dodati kakšno sliko in tako naprej. To je tako lahko kot pasulj. Čeprav, če gledam svojega očeta, on je pa tako levi za računalnike, da groza, on pa res ne vem, če bi znal izpolniti en čisto preprosti obrazec za oglas na računalniku. Niti nima toliko želje in veselja, da bi se naučil sploh računalnik prižgati in kaj probati delati na njem, o ne, to bi bilo že preveč. Res je pravi smeško, on še živi v stari šoli.

Sell My Used Car for Cash | Cash for Used Car | Original Cash for Cars

Ampak še dobro, da če hoče kaj prodati, da ima mene in mojega fanta, ker mu tudi midva pomagava z oddajo oglasov na splet, ker drugače tako nič ne bi prodal. Nekateri se pač nimajo volje nič naučiti, spet drugi pa imajo res veliko volje. Ampak glavno je samo to, da se vse kar hočemo  proda in je to to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja