NOVA PVC OKNA

Ĺ˝elimo nova pvc okna, to so okna nove generacije. Lahko se odločimo za pvc okna s širokimi profili ali pa za pvc okna z ozkimi in elegantnimi profili. ÄŚe si želimo maksimalen prehod svetlobe, se bomo odločili za pvc okna z oskimi profili. Naše stanovanje ali pa naši poslovni prostori bodo zelo svetli in zelo prijetni. Ker so pvc okna zelo lahka in, ker je zelo izboljšana statika, si lahko omislimo okna velikih dimenzij.
Naša nova pvc okna nam morajo poleg velike prehodnosti svetlobe omogočiti tudi maksimalno toplotno in zvočno izolacijo. Zato se odločimo za pvc okna širših profilov s kombinacijo troslojne zasteklitve. S tako zasteklitvijo dosežemo odlično vrednost toplotne prehodnosti. In seveda lahko v profil vstavimo termično izolacijo, nato pvc okna zasteklimo še s troslojnim posebno polnjenim steklom. Na ta način toplotno prehodnost oken še zmanjšamo.
Pvc okna nam omogočajo zelo moderno izdelavo in hkrati so pvc okna večna. So energijsko zelo varčna. Imajo tudi zelo nizek ipust CO2. In še ena velika prednost pvc oken – možno je pvc okna popolnoma reciklirati.
Omeniti pa moramo še nekaj prednosti, ki jih imajo pvc okna:
• Pvc okna dodatno ojačimo s posebnim profilom in dosežemo še boljšo toplotno izolacijo.
• Z dodatnim tesnilom lahko omogočimo še boljšo zaščito pred močnimi nalivi.
• Debelejše kot je steklo, boljša je toplotna in zvočna izolacija.
• Pvc okna imajo posebno oblikovana zasteklitveno letvico in s tem omogočajo manjšo izgubo toplote na najbolj kritičnih mestih.
In še nekaj kar nam pvc okna nudijo: če se odločimo za širše profile, debelejše steklo in seveda tudi varnostno okovje imamo odlično zaščito pred zunanjimi vlomilci. Pri montaži takih oken moramo biti zelo pazljivi.spoj med oknom in zidom mora biti zelo zatesnjen in to tako da ustreza visokim zahtevam. Zato moramo pri nakupu pvc oken vedno tudi pomisliti na dobro in kvalitetno montažo le teh.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja