NE POZABITE NA NEGO ROK

Se tudi vi srečujete s suhimi in razpokanimi rokami? Ste preizkusili že več krem, ki niso rešile vaših težav? Popolno regeneracijo in obnovo kože vam lahko nudijo vlažilne kreme za roke, ki vsebujejo vitamine in provitamine, ki nahranijo in vlažijo kožo. Krema za roke mora biti dermatološko testirana in klinično potrjena, saj močno nadišavljene kreme suhi koži ne pomagajo, temveč škodujejo.

VZROKI ZA NASTANEK SUHE KOŽE NA ROKAH

Zunanji dejavniki, ki povzročajo izsušitev rok so, vremenski pogoji in nihanja temperature. Centralno ogrevanje, klime in peči povzročajo suh zrak, ki je koži največji sovražnik. Prepogosto umivanje rok, uporaba vroče vode in neustrezna nega z neprimernimi izdelki prav tako negativno vplivajo na kožo. Notranji dejavniki, ki se jim morda lahko izognemo, vključujejo neuravnoteženo prehrano, premajhen vnos tekočin, zauživanje nikotina in alkohola ter tudi stres. S procesom staranja kože, se koža rok še dodatno izsuši.

HITRA VPOJNOST IN LAHKA TEKSTURA

Za intenzivno obnovo in udobje kože je pomembna tekstura in sestava kreme za roke. Vitamini in minerali kožo obnavljajo in ji zagotavljajo vsa potrebna hranila, s tem pa preprečujejo izsušitev in ščitijo kožo. Vlažilna krema za roke AQUA ima lahko teksturo, je hitro vpojna in ne pušča mastnih sledi. Vsebuje 100 % naravne sestavine in naravno olje mandarine, ki ji daje prijeten vonj.  

Če želite obnoviti naravno biosfero kože, vam bosta pri tem pomagali dve najpomembnejši sestavini v kremi, provitamin B5 in vitamin E. Poleg tega bosta poskrbela za stabilizirano vsebnost vlage v koži in jo varovala pred vsakodnevnimi obremenitvami. 

ZA SUHE IN UTRUJENE ROKE

Iščete kremo z visoko vsebnostjo olj in vitaminov, ki bo suho in razpokano kožo nahranila in ščitila? Krema za roke ROYAL vsebuje masla in olja najvišje kvalitete in pravo kombinacijo formule za popolni izgled vaših rok. Mandljevo maslo, ki je bogato z omega-3 in omega-6, naredi vaše dlani prožne in mehke, hkrati pa jih tudi nahrani in prijetno odišavi. Ena izmed nepogrešljivih sestavin v kremi je zagotovo karitejevo maslo, ki poskrbi za takojšnje udobje in globinsko popravi vašo kožo. Če se srečujete s površinskimi praskami ali odrgninami, bo arašidovo olje poškodovano kožo temeljito negovalo in vašim dlanem zagotovilo kakovostno regeneracijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.