Najboljši modni dodatek

Iz kakršnekoli perspektive gledamo so pametne zapestnice nekaj najboljšega. Boljše so v tem smislu in za ljudi, ki so bolj fizično aktivni, veliko hodijo, se vsaj malo ukvarjajo s športom, želijo biti na tekočem, koliko so prehodili, kakšen imajo srčni utrip in podobno. Za ljudi, ki pa niso ravno nek športen tip človeka pa mogoče niso tako aktualne.

Seveda, da jih prav tako lahko nosijo tudi takšni, mogoče samo zato, ker jim lepo izgledajo pa nič drugega in je to to. Sicer ni neke omejitve kdo lahko in kdo ne sme kupiti takšne pametne zapestnice ni, to kar je zapisano je zgolj le dobronameren nasvet in kako jaz sama opažam kako ljudje nosijo te zadeve oziroma kdo jih nosi, kakšna populacija, kakšni ljudje, odvisno od svojih hobijev in podobno.

Rezultat iskanja slik za thinking about money

Priznam pa, da jaz nisem kaj preveč telesno aktivna, nisem da bi hodila v neke hribe, pa tekala, telovadila, sem bolj lep tip človeka, ampak hvala bogu imam dobre gene, da glede na to kako sem lena in se ne gibam, da sem suhica, določeni kateri bi se tako prehranjevali in bili toliko telesno aktivni kot jaz bi pomojem že bili konkretno debeli. No, ampak čeprav nisem športnica bi jaz imela takšno zapestnico, to pa le zato, ker mi je všeč, enostavno mi res izgleda zelo dobro. Ampak sedaj si še je nimam namena kupiti, priznam pa da me res zelo mika, ampak si mislim po drugi strani, da ne vem ali bi ali nebi vzela, ker kaj pa če je potem ne bom nosila in kaj pa vem, v glavnem, imam tisoč in eno vprašanje.

Mogoče se bom pa nekega dne enostavno zbudila in šla v trgovino ali pa še bolje, preko spleta jo bom naročila in bo to to, kajne? Ne vem zakaj toliko kompliciram. Torej, kar hočem povedati je to. Določene zadeve so namenjene določeni publiki, nekaj bi naj bilo samo za športnike, spet druge stvari samo za študentke, tretje za upokojence in tako naprej. Nehajmo se ozirati na to, če je recimo tale zapestnica bolj za športnike. Če nam je všeč si jo kupimo in konec! Vse kar nam pade v oči, nam je všeč si kupimo, če nam finančno seveda to omogoča, da nam ni problem kaj kupiti. Nima veze kateri ciljni skupini je namenjeno, kupite si če veste, da boste to uporabljali in da vam je všeč, saj če vam je všeč je to že dobra utemeljitev, da morate to kupiti, saj je lahko zelo dober modni dodatek tale zapestnica. Življenje je samo eno, izkoristite ga!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja