NAJ VAM TEMELJITO ČIŠČENJE TAL NE JEMLJE VEČ DRAGOCENEGA PROSTEGA ČASA

Ali tudi vi sovražite čiščenje tal, ker je vaš stari sesalnik okoren, težek in neroden? Ali odpove pri odstranjevanju trdovratnejše umazanije? Vas moti, da z njim ne morete čistiti povsod, poleg tega pa se nenehno spotikate čez njegov kabel? Bi radi čas, ki ga sicer porabite za čiščenje hiše, raje preživeli s svojimi bližnjimi?

Rezultat iskanja slik za philips mokro suhi sesalnik

Mokro-suhi sesalnik

  1. 3-SLOJNI PRALNI FILTER PRESTREŽE TUDI MIKRODELCE

Brezžični mokro suhi sesalnik PowerPro Aqua bo zadostil vsem vašim potrebam. S 3-slojnim filtrom, ki ga lahko tudi operete, bo zajel več kot 90 % alergenov, kot so npr. cvetni prah ali pa dlake hišnih ljubljenčkov. Tehnologiji 3-slojnega filtra se ne morejo upirati niti mikrodelci.

  1. MOKRO SUHI SESALNIK JE HIGIENI PRIJAZEN

Če se med čiščenjem ne želite dotikati prahu, vas mokro suhi sesalnik PowerPro Aqua tudi v tem pogledu ne bo razočaral. Izdelan je namreč na način, da ne potrebuje vrečke, v kateri bi se nabiral prah; namesto tega se ta zbira v posodi, ki jo lahko izpraznite, brez da bi se vam bilo treba dotikati umazanije.

  1. PRIROČEN ZA UPORABO V VSEH DELIH HIŠE

S tem sesalnikom se vam ni treba bati, da ne bi mogli očistiti določenega dela stanovanja ali hiše s sesalnikom, ker v bližini nimate električne vtičnice. Sesalnik je brezžičen, tako da lahko z njim pomivate kjerkoli, tudi zato, ker ima majhno težo in ga boste z lahkoto prenašali naokoli. 25,2 V litij-ionska baterija vam bo omogočala do 1 uro delovanja. Obenem vam ni treba čakati, da bi se baterija popolnoma izpraznila, preden jo lahko ponovno napolnite, ampak jo lahko priključite na napajanje na katerikoli vmesni stopnji napolnjenosti.

  1. NAČIN ČIŠČENJA LAHKO V KATEREMKOLI TRENUTKU PRILAGODITE SVOJIM ŽELJAM

Glede na to, ali potrebujete mokro ali suho čiščenje, lahko kadarkoli pritrdite ali odstranite sistem za mokro čiščenje. Na sesalnik je pritrjen z magneti, ki omogočajo preprosto in hitro pritrditev oz. odstranitev. Sprostitev vode je regulirana na tak način, da je v vsakem trenutku zagotovljena optimalna vlažnost med čiščenjem. Uporabljene krpe iz mikrovlaken lahko po uporabi operete bodisi ročno ali pa v pralnem stroju.

  1. GLOBINSKO OČISTITE VSE SVOJE PREPROGE IN SE ZNEBITE PRAHU

Z nastavkom TriActive Turbo boste lahko učinkovito sesali tako trda tla kot tudi preproge, saj motorizirana krtača v kombinaciji z optimiranim pretokom zraka v eni sami potezi zajame ves prah in odpadla vlakna.

Mokro suhi sesalnik PowerPro Aqua se ponaša tudi s tehnologijo PowerCyclone, ki vam bo omogočila visoko učinkovitost sesanja. Deluje na tak način, da zrak vstopi v PowerCyclone; v tem delu sesalnika se hitro giba skozi ukrivljene kanale. Na ta način mokro suhi sesalnik učinkovito ločuje prašne delce in zrak.

  1. PRAKTIČEN ZA HITRO POSPRAVLJANJE HIŠE PRED OBISKI

Če se znajdete v časovni stiski, boste težko našli bolj priročen sesalnik; lahek, okreten in brezžičen vam bo omogočal hitro čiščenje tal in preproge v dnevni sobi tudi le nekaj minut pred prihodom gostov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.