Moja postelja je najboljša!

Moja vzmetnica je najboljša vzmetnica, to vam lahko zagotovim in to zaradi tega, ker na njej spim kot en angelček. Ko se uležem v posteljo, ko zaprem oči, mene takoj zmanjka in se zbudim šele, ko zazvoni ura, ko je čas, da se vstanem.

In najvažnejše je, da se zbudim tako kot da bi na ne vem čem mehkem in udobnem spala, nič me ne boli hrbet, popolnoma super sem, tako kot da bi telovadila, ko se po telovadbi ponavadi počutiš tako fajn, kot da si naredil tisoč in eno dobro stvar, tako je z mojim spancem.

Humor | Swizzy Land | Page 6
Skriva v postelji

 

Doma sem vedno hvalila svoj spanec in mi nikakor niso verjeli, da so mi kupili res najboljšo vzmetnico. Zato, ko mene ni doma, ko grem k fantu in tam tudi prespim, takrat gredo moji v mojo sobo, en dan moj brat, drugi dan mama in ata so mi rekli enkrat, da so preizkusili, da vidijo če lažem. No in so vsak en dan preizkusili to vzmetnico in so bili res navdušeni, ker so se perfektno naspali. Vse te njihove stare vzmetnice so vrgli stran in si kupili enake kot so meni, kajti meni so že mnogo prej kupili novo, ker sem imela staro že dotrajano.

Hvala bogu za to ustvaritev in da so izumili nekaj takšnega. Predstavljajte si, da bi mogli na kakšnih starih posteljah spati kot so včasih. To se celi trdi vstanemo na koncu zjutraj! Spanec pa je še kako zelo pomemben za kakovosten dan!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.