Moj seznam

Ste si kadarkoli napisali seznam želja? Kot otrok, ali pa kot odrasla oseba? Ste si, kajne? Seveda, kdo pa si tega še ni nikoli pisal. Vsakdo je imel veliko želja kot otrok, in kot odrasel. Marsikdo si je med seznam želja napisal toliko izvirnih daril, da je kar joj. Nekatere so se izpolnile, spet druge pa mogoče ne. Odvisno od tega kako velika je bila želja.

16375278-3d-santa-with-a-kid-and-a-list-of-gifts--isolated-over-white
Otroci in njihove želje

ÄŚeprav, karkoli si v življenju želimo, in imamo pred seboj cilj, katerega želimo uresničiti, in trdno verjamemo vanj, sem prepričana, da se bo na koncu to tudi uresničilo! Zakaj se nekaterim otrokom vsaka želja uresniči?

Otrok si bo želel določeno igračo, in niti pomislil ne bo na to, da je ne bi mogel dobiti, trdno je prepričan v to, da bo dobil tisto, zato na koncu tudi zmaga, tako je tudi pri odraslih ljudeh. Kdorkoli bo imel trdno zarisano pot, in bo pogumno stal za svojimi dejanji bo mu tudi uspelo. Izpolniti svoj seznam želja ne bo uspelo tistim, kateri bodo venomer grajali druge osebe, bodo negativni, ter bodo mislili, da jim to nikoli ne bo uspelo doseči. In tako tudi je, ker ne verjamejo v svoje zmožnosti, nikoli ne bo določena oseba mogla doseči, kar si najbolj želi! Zato trdno verjemite v svoje zmožnosti, in se nikomur ne pustite zmesti, sledite svojemu cilju!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.