Miele: Pralni stroj za polnjenje od spredaj

Dandanes se poslužujemo tisoč in enih različnih pralnih strojev. Nekateri umazano perilo raje zaupajo čistilnicam, spet drugi se zaradi stiske prostora zatekajo k tistim, ki jih polnimo od zgoraj, mnogi pa še vedno stojimo za tradicionalnim – pralnim strojem za polnjenje od spredaj.

Miele standardni pralni stroji s polnjenjem od spredaj bodo poskrbeli za vso družino. In to več generacij! Medtem ko se avtomobilski motorji v povprečju testirajo 3000 ur, Miele učinkovitost svojih aparatov neprekinjeno preizkuša do kar 10.000 ur. Dan in noč. Pralni stroji za polnjenje od spredaj tako lahko dosežejo do kar 20 let življenjske dobe!

Najpomembnejša naloga vsakega pralnega stroja je nedvomno nega perila. S prednastavitvijo zagona lahko z novimi Mielejevimi stroji določite poljubno uro, ko pač želite, da se zažene izbrani program pranja. Prihodnost pa takšna, kajne? Še posebej uporabno je, če želite da se program konča tik preden se vrnete iz obiska ali sestanka. Saj veste, da mokro perilo ne miruje v stroju. Začetek programa lahko nastavite za kar 24 ur vnaprej. Prikazovalnik vas bo obvestil tudi o tem, kdaj bo pranje končano. Nega perila po urniku še nikoli ni bila tako enostavna in natančna.

Najsi gre za kavbojke ali pa zgolj eno nogavico. S funkcijo AddLoad lahko pozabljene kose perila dodate tudi po začetku programa. Vsi vemo, kako nadležno je, ko se ena nogavica pere, druga pa jo čaka zunaj stroja. Perilo od sedaj naprej lahko dodate ali odvzamete tudi pri izpiranju in ožemanju. Postopek je povsem preprost. Vse, kar morate storiti je to, da pritisnete tipko Zagon/Dodajanje perila. Vrata pralnega stroja se bodo ob pritisku na tipko odklenila sama. Če je vaš pralni stroj povezan v omrežje, je funkcija AddLoad prikazana v aplikaciji ali kar z Alexo.

Umazano perilo je s svojimi nemogočimi zahtevami pravi trn v peti. Posebne potrebe pri negi lahko rešite z Mielejevimi kapsulami s posamičnimi odmerki, ki jih enostavno vstavite v prekat za mehčalec. Vaše pralno sredstvo je tako popolno odmerjeno, vi pa se lahko poslovite od vseh nepotrebnih skrbi, ki se tičejo doziranja. Na voljo je kar šest pralnih sredstev: Trije mehčalci, impregnacijsko sredstvo ImpraProtect, ojačevalec pralnega učinka in CottonRepair.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.