Miele: Najmočnejši brezžični sesalnik

Fleksibilen. Močan. Hiter. To so glavne značilnost najmočnejšega brezžičnega sesalnika daleč naokrog. Miele se je zopet izkazal, saj zdaj lahko izkusite izjemno inovacijo treh sesalnikov v enem. Z edinstvenim dizajnom se bo vaš dom svetil kot še nikoli poprej.

Ročni sesalnik je nepogrešljiv pripomoček vsakega gospodinjstva, saj je izjemno uporaben ter enostaven za upravljanje. Pa vendar se zdi, da je kabla, ki se ovija za njim vedno več in ta nam je pogosto v napoto, kar vpliva na kvaliteto opravljenega opravila. Miele je slišal godrnjanje nezadovoljnih uporabnikov, zato tokrat predstavlja najmočnejši brezžični ročni sesalnik kadarkoli.

Po zaslugi tehnologije Vortex s sesalnikom Miele Triflex HX1 dosežete izjemne rezultate čiščenja.  Odlikuje ga tudi filter HEPA, ki poskrbi da se v njem zadržijo tudi najbolj drobni delcu prahu. V kombinaciji s široko električno krtačo, Mielejev brezžični ročni sesalnik očisti tako manjše kot tudi večje površine v presenetljivo hitrem času in pri tem ohranja enako zmogljivost kot običajni sesalnik. Povsem avtomatsko se prilagodi vsaki vrsti talne obloge ter jo hitro in globinsko očisti vseh madežev.

Poleg osupljive učinkovitosti, je Mielejev sesalnik izjemno lahek, kar olajša sesanje na težko dostopnih mestih. Enota PowerUnit tako dvigovanje in manevriranje sesalnika naredi otročje lahko. Z njim je tudi sesanje mest na stropu ali pod nizkim pohištvom mala malica. Kadar je nastavljiva enota PowerUnit v spodnjem položaju, je rokovanje z aparatom še posebno enostavno. S široko električno kombinacijo lahko posesate velike površine brez kakršnegakoli truda. PowerUnit se lahko uporablja povsem samostojno. Če se torej odločite za ta način, boste seznanjeni s preprostim rokovanjem naprednega gospodinjskega aparata, kar je popolno za hitro sesanje (npr. za sesanje pohištva ali avtomobilskih sedežev).

Večina brezžičnih aparatov nima kvalitetne in obstojne baterije. Ker se pri Miele zavedajo vaših pomislekov, so v sesalnik namestili zamenljive litij-ionske akumulatorje VARTA, ki omogočajo do kar 60 minut sesanja, kar je več kot dovolj, da temeljito posesate celo hišo. Za čas sesanja do 120 minut je Triflex HX1 Pro opremljen s še dodatnim akumulatorjem, s katerim ste lahko kos tudi večjim površinam. Za istočasno polnjenje vam ni potrebno skrbeti, saj za to poskrbi ločena polnilna enota.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.