Miele: Hladilniki za dolgo svežino živil

Hladilnik je zagotovo eden najpomembnejših aparatov v kuhinji, saj poskrbi, da izbrana živila ostanejo sveža nekoliko dalj časa. S prilagodljivimi nastavitvami Mielejevih hladilnih aparatov celo do kar petkrat dlje!

Hladilniki za dolgo svežino živil delujejo v območju med 0 °C in +3 °C. Aparat avtomatsko uravnava temperaturo in pripomore, da meso, ribe in številni mlečni izdelki ostanejo sveži do kar trikrat dalj časa. Poleg vrhunske temperaturne zmogljivosti, hladilnik lahko pohvalimo tudi z izjemno prostornostjo. Najsi gre za velike steklenice ali pa majhne pločevinke – police v vratih hladilnika Miele zlahka prestavljate po svojih potrebah in željah. Tako imajo vsa živila ustrezno mesto. Hladilni aparati Miele v velikosti ComfortSize nudijo več kot dovolj prostora za udobno shranjevanje živil. Ker so zelo globoki, lahko nad predal PerfectFresh Pro ali PerfectFresh Active zlahka vstavite celo pekač. Brez težav lahko shranjujete tudi večje predmete, kar vam omogoča kar največje udobje.

Čiščenje polic hladilnika je milo rečeno precej trdovratno opravilo, ki se mu navadno rajši izognemo. Police v vratih Miele ComfortClean pa so izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike (SAN) in so še posebej odporne proti razenju, kemikalijam in visokim temperaturam. Police v vratih ComfortClean lahko enostavno in higienično pomivate kar v pomivalnem stroju (do temperature 55 °C). Ročnemu čiščenju pa lahko za vedno pomahate v slovo.

Z novo LED osvetlitvijo boste v kuhinji lahko zacoprali posebno prijetno vzdušje. Posredna osvetlitev čudovito poudari žlahtnost materialov. Svetleče diode ne zahtevajo posebnega vzdrževanja in obenem poskrbijo za optimalno osvetlitev notranjosti aparata. V primerjavi z običajnimi žarnicami so svetleče diode izjemno varčne in imajo zato bistveno daljšo življenjsko dobo.

Vrata hladilnikov in zamrzovalnikov se z Mielejevim inovativnim sistemom SoftClose zapirajo tiho in lahkotno. Vrata se od kota 30 stopinj avtomatsko zaprejo, poleg tega pa tudi ublažijo zapiranje. Tako nikoli več ne boste slišali nadležnega žvenketanja steklenic v vratih. Z inovativnim sistemom Miele@home lahko izkoristite popoln potencial svojih aparatov in si z njimi obenem še bolj olajšate vsakdanje življenje. Vsi inteligentni gospodinjski aparati omogočajo udobno in varno povezavo v omrežje. Upravljanje je povsem preprosto; Z Mielejevo aplikacijo, glasovnim upravljanjem ali vključitvijo v obstoječe rešitve pametnega doma. Povezava v omrežje poteka prek WLAN-usmerjevalnika in oblaka Miele Cloud.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.