Kratke majice z napisi

Kratke majice za prav posebne priložnosti

Posted on Posted inModa

Najverjetneje ste že kdaj na katerem od dogodkov opazili, da so bili prav vsi udeleženci opremljeni s podobnimi ali pa celo povsem enakimi kosi oblačil. Nosili so na primer enake kratke majice, v istem barvnem odtenku in z istimi napisi. Na majici je bil morda na veliko napisan njihov sponzor ali pa njihovo geslo oziroma moto.

Če tudi vi prirejate kakšen podoben dogodek, si lahko izmislite kaj podobnega. Vse skupaj bo videti še resneje. Ni potrebno, da gre za dogodek v svetovnem merilu. V enake kratke majice z napisi lahko opremite svoje družinske prijatelje, medtem ko jih boste povabili na piknik.

Prikupne kratke majice ob zaključku šolskega leta

Kratke majice iz dobrega materiala in prikupnega videza so odlična izbira za marsikaj. Tudi za skupinske dogodke ali pa za zaključke česa. Ob koncu šolskega ali pa študijskega leta se lahko s svojimi sošolci in sošolkami dogovorite za zabavo, na kateri boste prav vsi odeti v iste majice s kratkimi rokavi.

Kratke majice v različnih barvah
Kratke majice v različnih barvah za zaključek šolskega leta

Še preden pa se odenete v zabavne, pisane in prikupne majice, pa se odločite tudi za napis na njih. Lahko je povezan z motom vašega razreda. Ne pozabite tudi na to, da se na majico lahko še vsi podpišete. Tudi vaša razredničarka. Takšen kos oblačila vam lahko služi kot odličen spomin.

Opremljeni v zabavne majice na team buildingu

Team buildingi postajajo vse bolj priljubljen način druženja. S svojimi sodelavci in vodstvom se ob koncu tedna ali pa med tednom za en dan ali pa več dni odpravite nekam izven delovnih prostorov. Na dogovorjeni lokaciji se družite, sestankujete in ne nazadnje tudi zabavate. Pogosto pa je team building povezan tudi s športnimi dejavnostmi. To pomeni, da morate s seboj imeti tudi ustrezna oblačila.

Odlična ideja je ta, da so v času team buildinga vsi vaši sodelavci pa tudi vi odeti v enako obarvane kratke majice. Na ta način tudi drugim sporočate, da ste enotna skupina. Na majici je lahko na veliko napisano ime podjetja, v katerem delujete. Sicer pa se boste glede tega najverjetneje dogovarjali kar z vodstvom.

V ličnih majicah tudi na dekliščini in fantovščini

Kratke majice so res vsestransko uporabne. Na trgu so na voljo v različnih materialih, velikostih, barvah, z napisi ali brez. Smešne majice bodo po vsej verjetnosti prišle prav tudi ko se boste v njih, ki ste vabljeni na dekliščino ali pa na fantovščino.