Kaj kupiti za darilo?

Iščeš primerno darilo za nekoga, ki ima rojstni dan pa si v veliki dilemi kaj kupiti, ker nimaš pojma le kaj bi. Sedaj pa je veliko vprašanje, jaz ti lahko dam en predlog in pomagam pri izbiri darila, ampak kot prvo si sam pri sebi odgovori kaj hočeš, darilo ki bo uproabno za vsak dan, pač nekaj praktičnega in koristnega, ali pa nekaj kar bo nasmejalo obdarjeno osebo?

Če iščeš bolj darilo drugega sklopa, torej, da boš nekoga nasmejal potem ti povem, da imam v mislih nekaj, kar bo vsakemu smešno, že zato ker je ljudi tako sram govoriti o tem nasploh in pač v glavnem je finta. To so namreč vibratori, in ja tukaj imam v mislih množino, ker zakaj bi kupili samo enega, ni tako smešno, kupite jih več in bo darilo še bolj inovativno in smešno. Tisti kateri bo prejel daril ga bo tako sram, razen če je takšna osebnost, da mu to ni nič, da mu je vseeno, da se še ona/ona zabava ob tem potem je to nekaj drugega.

Image result for vibrator

Ampak v večini so ljudje tako, da kako pride do te teme že zafarbajo, jih je sram o tem govoriti, se skozi smehljajo, ampak to tisti nasmešek, sramežljiv nasmešek. Ampak zakaj smo ljudje sploh takšni, da nas je sram govoriti o le tem? Tega še sedaj ne razumem in pomojem nikoli ne bom pa če se še ne vem kako trudim.

Vsi smo namreč samo ljudje, vsi počnemo isto. To je enako kot da vsi pijemo in vsi jemo. Kaj pa je potem smešnega v tem, če smo vsi spolno aktivni, če prav tako to vsi počnemo? Hmm, ljudje ne bi smeli biti tako sramežljivi. Res je to je bolj osebna raven že, ampak ko vidiš recimo vibrator te nima kaj biti sram, kajti to je nekaj naravnega. Ampak ravno zato pa je potem to dobro darilo, ker ljudje pač smo takšni, da je to še vedno bolj tabu tema in smo glede tega bolj skrivnostni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja