Imaš idejo? Udejanji jo!

Ideja, ideja, ideja! Veliko ljudi je takšnih, ki so bolj umetniški tipi, ki imajo ideje, ampak ali se jih ne lotijo izpolniti, ali se jim ne da, ali pa ne vedo kako bi sploh začeli in zato nikoli nič ni iz tega kar hočejo. En takšen primer sem jaz, vem kaj bi imela, ampak velikokrat ne vem niti kje bi začela kaj šele kako bi začela. Moj zadnji primer, da sem dobila idejo je bil ta, da bi si naredila neko posebno polico iz pleksi stekla, prav dobra ideja je bila, posebne police bi to bile, oz. predalnik, ker imam veliko knjig, rada namreč berem in sem dobila božansko idejo, ampak nikjer v trgovini nisem našla nekaj točno takšnega kot se me je porodila ideja v glavi in potem sem razmišljala, ja kaj pa če bi sama to naredila, ampak spet v trgovini nisem našla posebej delov, da bi potem skupaj sestavila to, ker v trgovini pa je bilo vse samo določena dolžina, doma pa si ravno nisem upala rezati pleksi stekla, da mi ne poči.

In, ko sem že skoraj bila na tem da obupam mi je en kolega rekel, da obstaja laserski razrez in se lepo razreže kot hočeš. Jaz tega seveda nisem vedela, ker spet vsega tega res ne vem in res mi je prišlo to v pomoč. Točno mi je povedal kam naj grem in tja sem tudi šla, vse so mi uredili točno kot sem hotela in sedaj imam doma v dnevni sobi točno takšno poličko, omarico, odvisno kako gledaš na to, kar sem pač hotela.

Vedno v življenju se vse poklopi kot je treba. In point vsega tega je, da nikoli ne smemo obupati! Ko že mislimo, da nič ne bo iz tega, da se ne da, da je to brezupen primer, ni res, vse se da, vse se poklopi kot je treba, samo verjeti moraš in ne smeš se vdati usodi! Ja, lažje je reči kot narediti, ampak ja, potrudimo se vsaj za malo in vse bo šlo kot po maslu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.