Frizure za podolgovat obraz

Frizure za podolgovat obraz, hmm, težave, težave, težave. Kako najti nekaj novega za svojo obliko obraza, neko novo frizuro, da bom izstopala, hkrati pa da mi bo seveda tudi pristajala kar je najbolj pomembno od vsega skupaj!

 

To zanima veliko, veliko deklet. Za podolgovat obraz so najprimernejše frizure kot so pričeske, ki segajo od brade do ramen, potem valovite in kodraste pričeske s srednje dolgimi lasmi, potem je dober izbor tudi kakšna kratka, neformalna in razmrščena pričeska, sploh, če nimate zjutraj veliko časa, da bi se urejale in vam je čas še kako pomemben, da ste čim prej urejene in da odidete in pa tudi frufru ne more biti zgrešen pri tem tipu obraza. Vam je kaj od naštetega všeč? Uuu ja, meni je, veste kaj mi je najbolj všeč? Valoviti lasje, ampak malo daljši in ne preveč krajši.

01

Zelo lepi so mi namreč kodri in vsi pravijo, da mi zelo pašejo, da sem izredno lepa v njih, ampak imam problem, ker imam izredno tanke lase in se moram zelo dolgo ubadati z lasmi, da mi sploh primejo kaj kodri, ampak ko mi primejo pa so perfektni! Kodri dajo lasem tudi večji volumen, da izgledamo, da imamo nekaj las na glavi in, da nismo že skoraj plešaste.

Malo šale mora biti, ampak kanček od tega pa je vendarle resničen. Upam, da boste našli kakšno idealno pričesko za vas in da se boste v njej počutile fenomenalno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.