Ducat.si na G+

Kaj pravzaprav je Google +? To je namreč projekt družabnega deljenja, govori pa se tudi, da bo močno spremenil naša življenja. Tudi Ducat.si na Google+ ima že to zadevco. Že ko gledamo razna podjetja gredo tako naprej, so tako napredna v primerjavi s podjetji včasih. Včasih je bilo za podjetje pomemben bolj kot ne telefon in kakšni plakati mogoče, da so se predstavili kot podjetje, da so ljudje slišali za njih. Danes pa se marsikaj dogaja vse kar preko računalnikov, preko interneta kot je Facebook, Google+ in še marsikatera nova stvar.

Screen Shot 2014-04-03 at 16.53.51

To je po eni strani v redu, kajti veliko lahko trgovina oglašuje preko teh stvari, včasih se vsega tega ni dalo, ker niti niso bili računalniki popularni in tudi marsikdo ga ni imel! Kot primer tale Google+ lahko podjetju prinese velik zaslužek, saj veliko ljudi spozna njihove izdelke, kaj ponujajo, kaj pravzaprav zanima stranko, ki kupuje stvari. Kot drugo pa je Google+ zanimiv že zaradi tega, ker bo spremenil način deljenja informacij in komuniciranja. Življenje se korenito premika naprej.

Čez deset, dvajset let pa bo spet kaj druga prišlo na trg, da si niti misliti ne bomo mogli, da kaj takšnega sploh lahko obstaja. Danes so na primer tablice tako aktualne. Kdo bi si pred dvajsetimi leti mislil, da lahko obstaja tablica, nihče niti ugotovil ne bi kaj to je, zakaj bi jo naj sploh uporabljal. In tako je tudi z Google+.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.