Denarnica je potrebna zaradi organizacije!

Denarnice so najbolj varen kotiček kamor dajemo denar – bankovce, kovance, osebne dokumente in podobno. Klikni tukaj in lahko pogledaš kakšne vrste denarnic se da vse kupiti in mogoče bo prav tebi ta, ki jo boš videla všeč. Če izgubimo denarnico je šment ja, gre vse v vodo in smo takoj brez vsega, razen, če se najde kakšna dobra duša, ki nas najde in nam to denarnico vrne.

Ampak ne smemo misliti na to, da jo bodo izgubili. Jaz sem včasih delala v gostilni, vedno smo imeli probleme z drobižem, sploh, ker smo bili na takšnem mestu in so ljudje vedno hodili razmejevati in nam gušiti da jim zamenjamo za drobiž, ker so potrebovali za parkirno uro. Na začetku smo še bili prijazni in smo menjavali, ampak potem pa ne vem, razen do pet evrov bankovce to še mogoče ja, drugače pa ne, vsaj jaz ne, ker drugače nisi več imel drobiža.

In pa vedno so plačevali kavice za boga dva evra z velikimi denarji same petdesetke ali stotke, pa noben ni dal pet evrov v bankovcu in takoj nam je šel ves drobiž. Zato sem si sama pač vedno nosila s seboj drobiž v vrednosti nekje do petdeset evrov, ker drugače sem bila v riti, šef pa tako nikoli nič ni prinesel, ko si najbolj nekaj potreboval. Sem se pač znašlla in si sama nosila.

Ampak navadna denarnica mi je bila že preveč napihjena od vsega tega drobiža in me je bilo strah, da se ne bi kje utrgala in sem si kupila še posebej denarnico samo namenjeno drobižu. In vse je bilo mnogo lažje! Edino moja torbica je bila zaradi vsega tega drobiža zelo težka.

Drugače pa, ko sem si kupovala denarnice tako tiste navadne za bankovce in kartice pa to, pa potem še samo za drobiž, obstaja toliko lepih, da se nisem nikakor mogla odločiti katero sploh kupiti. Tako, da če vas je strah, da ne boste našli prave denarnice zase se motite!

Women's Wallets - Overstock Shopping - The Best Prices OnlineAll Wallets for Women Online directly from Bangkok

Toliko jih boste našli, da na koncu ne boste vedeli katero sploh izbrati!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.