Clip

Včasih mi je malce dolgčas in brskam po spletu razne stvari od clip on podaljškov za lase, do raznih make-up stvari, ki so mogoče na trgu nove in bi si jih lahko kupila, pa od oblačil do obutve in še marsikaj.

rs_560x415-131030143311-1024.Beyonce-Hair-Extensions.ms.103013_copy

 

Če ne druga si pasem oči v nedogled. Še dobro, da nimam kaj preveč denarja, ker potem bi samo zapravljala za nepotrebne stvari, in bi kupila še kaj takšnega, ki mi nikakor ne bi prišlo prav in bi se samo prav nabiral v omari na njih. Tako je tudi z raznimi okrasnimi stvarmi. Kupim si jih, ker so mi všeč nato pa so nekje na omari, v omari in se tako samo prah nabira na njih. Kako pa je glede teh stvari pri vas? Ste tudi tako kot jaz?

Kupujete in kupujete nato pa nič ne uporabite? Upam, da niste takšni. Edino kar pa bi si res želela in vem, da se tam ne bi nabiral prah so podaljški clip on. To pa vem, da bi venomer nosila, kajti zelo so mi všeč dolgi lasje, moji pa so zelo čudni.

extensions3_during

 

Upam, da si bom nabrala denar in si jih lahko kupila. Saj vem, da niso dragi, da je to cenejša verzija, ampak vseeno nisem nekaj preveč pri denarju in moram varčevati, saj vedno nekaj pride vmes in včasih potrebuješ denar ravno ko ga nimaš in zato si varčujem raje. Vsaj nekaj pameti pa še imam, hec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.