Ceni majhne stvari!

O moj bog, ko prideš v papirnico si v pravi dilemi, vsaj jaz! Včasih res ne veš kam bi se obrnil, ker je res fuuul dobrih stvari. Vem ja, mogoče nekaterim papirnica ni ne vem kaj, meni pa je že od nekdaj bila, ko si vstopil noter sem takoj videla tiso

Rezultat iskanja slik za barvni papir

č in eno stvar, ki bi si jo hotela kupiti, da bi lahko kaj izdelovala, ali karkoli drugega. Sploh, ko sem videla kulice, ahhh, to je raj zame, obožujem kulice, pa svinčnike, zvezke kakšne takšne res hude, top, potem videla sem tudi fotokopirni papir A4 80g in vem, ko sem bila majhna sem si mislila, pa kaj za vraga tukaj pišejo neki grami, jaz sem pač mislila papir kot papir tale navadni in res wow top stvari imajo papirnice. Pa te barvne papirje sem imela zelo rada, ker ne vem, iz njih sem marsikaj naredila, pa barvne kulice pa barvice, pa kaj te vem, toliko je vsega da sploh nimam več pojma kaj vse sem pravzaprav videla v trgovini.

Imela sem pa res to srečo, da imam takšne perfektne starše, res boljših si ne bi mogla želeti, ki so mi nudili kar so le lahko. Če kdaj kaj ni bilo možno kupiti sem razumela, če sem kaj dobila sem bila vesela in res, izjemno happy sem, da so me naučili ceniti majhne stvari in da so vedno vzpodbujali mojo umetniško ustvarjalnost in si vzeli čas zame, da smo skupaj kaj spacali, kaj izdelali, hvaležna jima bom za vse večne čase. In vem ja, vsi govorijo moji starši so najboljši pa moji pa moji, ampak moji so pa res the best! Hihi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.