Car med gostovanji

DEPI - Pig Welfare Standards and Guidelines
Oink oink nudi gostovanje?

Resnično sem se nasmejal, ko sem videl njihovo ime!  Sem za kolega iskal enega ponudnika spletnega gostovanja, želi ga imeti v Sloveniji, jaz pa imam zakupljen prostor samo v tujini in sva našla www.prasicek.si. Hja dejansko, prasicek.si je ponudnik spletnega gostovanja in to ni noben hec.

Imajo zelo lepo stran, podatki od firme so slovenski, pravzaprav je enako podjetje kot ima Neo-Serv.net, kar pomeni da so kvalitetni in da so njihove storitve res TOP! Ker nama je bilo zelo všeč ime, sva se kar odločila in zakupila Osnovni paket pri njih, kar je dovolj za zdaj za njegovo stran + še 2 strani lahko gor doda!

Sem pa razmišljal, da je ful dobra strategija tole s takšnim enostavnim in unikatnim imenom! Zares, vsak si ga zapomni. Sprva sem mislil, da je to nek smešen ponudnik ampak ne, zelo so dobri in oziv podpore je fantastičen!

 

Res je, da na Facebooku nimajo veliko všečkov, ampak prepričalo me je tudi dejstvo, da je ponudnik tukaj tudi ena izmed najboljših podjetij za gostovanje v Sloveniji! Skratka za zdaj ne morem rečti druga kot pa da priporočam, pa še dobro ime imajo… 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.