Brezplačne pobarvanke

Jaz, ko sem bila majhna, še hodila v prvi razred in potem kar nekaj let sem zelo veliko barvala pobarvanke. Na njih sem bila kar nekaj časa nora, ker sem vsak dan po deset risbic sigurno pobarvala, če ne že več. To me je nekako sproščalo, zamišljala sem si kako sem tisti lik jaz, ko ga sedaj barvam. Prava umetnica sem bila, in sedaj bi spet morala malo iti barvati pobarvanke, ker mogoče bi mi spet pomagalo, da bi bila bolj sproščena.

Coloring-for-Kids

 

Zaradi vsega stresa sem včasih čisto izmučena in nimam čisto nič več energije. Zato pa smo bili kot otroci čisto brez težav, se nismo za nič sekirali, in tudi sedaj, ko gledam otroke vidim kako so sproščeni, ko se igrajo, barvajo, nimajo popolnoma nič obremenitev. Pomanjkljivost otroškega življenja je edino samo tale, da prehitro mine in, da ga ne moremo več prevrteti nazaj. Pobarvanke, risanke, igračke, vse to majhne otroke pomirja, se zagledajo samo v tisto in se s tistim ukvarjajo.

Little children at the library doing crafts

 

Tudi, če imate doma male otroke in so tako nagajivi, ne veste kako jih umiriti, potem jim daste neko igračo, katero veste, da jo ima najraje, kajti za eno uro se bo absolutno zamotil. Ali pa mu daste barvice na mizo oziroma tla ter pobarvanko in naj se ukvarja z barvanjem. Otrok se bo zamotil, vi pa boste imeli malo časa zase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.