Boom, si videl/-a?!

Hej, ali si vedel/-a, da se odpira nova trgovina tam in tam? Ne nisem! Kako pa ti veš?! … Se vam je že kdaj zgodilo, da so vas prijatelji ogovorili z novico, da se nekje odpira nova trgovina? No, to je kar pogost pojav, sploh ženske, če vidimo, da se odpira nekaj novega, nekaj od česar imamo me korist, recimo kaj za dom, oblačila, ličila in podobno, neke specifične trgovine, da vidimo nekje neko tablo smo že cele srečne, vsaj jaz no. In zakaj je torej podjetjem tako pomembna izdelava transparenta? Zato, da mi kupci vemo, da se nekje odpira nekaj novega! Kako bomo vedele da v ponedeljek pa je treba iti v trgovski center, ker se odpre nova trgovina s top ličili, katere se nikoli niso dale kupiti nikjer v Sloveniji, sedaj pa bodo na primer v trgovskem centru. Ja, seveda, da se bo šlo pogledati in tudi kaj kupiti.

Jaz bi bila prva tam, hehe. Če ne bi bilo nekih reklamnih tabel, reklam in podobno ljudje ne bi vedeli, da se bo dogajalo nekaj novega. Čez čas, ko bi začeli hoditi mimo trgovine bi tu in tam kdo videl, da je nekaj novega, ampak to ni to. Potreben je nek BOOM! Marsikdo si misli, pa zakaj podjetja zapravljajo denar za te stvari, raje bi ta denar dali kam drugam, ampak to so ljudje, ki ne vedo kaj vse je potrebno narediti za to, da podjetje laufa, da trgovina prinaša denar, ne pa da dela samo za sproti in da je na koncu še večji minus kot plus. Res, moreš biti človek, da znaš, da veš kaj delaš če imaš svoje podjetje.

Niso vsi ljudje za to. Določeni ljudje so za to, da 8 ur oddelajo, gredo domov in je to to, da dobijo plačo vsak mesec in adijo, določeni pa delajo in delajo in lahko tudi zaradi tega mnogo več zaslužijo, vendar ti ljudje ne delajo samo 8 ur, ampak 24/7. Še ko spiš razmišljaš kaj bi lahko izboljšal. Takšno je življenje, imaš ga točno tak kot si ga narediš, ni res?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.