BIO kozmetika

Vedno nastanejo problemi, ko se odločimo, da bomo nekomu nekaj podarili. Opažam zelo veliko, da ker ljudje ne vedo kaj bi kupili najraje kupijo samo darilno kartico in da si potem oseba sama kupi kar pač želi. Sicer ok je fajn to po eni strani, kajti vsak sam pri sebi najbolje ve kaj potrebuje.

potatoes, vegetables, field

Po drugi strani pa meni osebno in verjamem, da marsikomu drugemu tudi je všeč, da dobi nekaj lepega, pa čeprav je malo, veliko, vseeno, samo da je narejeno in podarjeno iz srca, da je nekaj inovativnega, ne pa da kupiš čokolado pa je to to. Recimo sama sem svoji najboljši prijateljici za valentinovo kupila en darilni paket v katerem je bila bio kozmetika, ker vem da ima rada naravne stvari, sicer ne ono ful, ampak rada vidi kdaj kaj naravne izdelave. In sem razmišljala kaj bi pač kupila in sem prišla na to idejo. Je nekaj inovativnega, drugačnega kot ponavadi in zakaj pa ne. Si lahko recimo z dragim naredita penečo kopel s to bio kozmetiko in se imata za valentinovo lepo ali pa kakšen drug poseben dan v njunem skupnem življenju. Takšna darila so meni zelo všeč in ko meni kdo kaj takšnega podari sem vedno zelo vesela pa čeprav bi šlo za čisto minimalno stvar.

female, watch, lipstick

Meni ni pomembno, da dobim nekaj dragega, kajti nisem materialistka, meni nič ne pomenijo stvari, denar, ampak mi več pomeni da se človek spomni name in da če dobiš, dobiš nekaj prisrčnega od srca.

No vsak ima svoje stališče glede tega, s tem se popolnoma strinjam in se zavedam tega, ampak tisti ki pa ste enaki kot jaz pa veste, kako je prijetno ko te nekdo na prijeten način preseneti in obogati s svojo ljubeznijo, kajne?! Ahhhh.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.