Biljard mize

Veliko lokalov si že danes omisli, da bo imelo biljard mize, da s tem tudi privabi čim več obiskovalcev. Biljard mize na nek način povezujejo ljudi, kajti tam ponavadi igra za eno mizo po nekje štiri ljudi, kakor se pač zmenijo in igrajo.

To je na nek način druženje, ljudje se spoznavajo in vidijo kakšne tehnike igranja imajo drugi, da vidijo, če so kaj boljši od njih samih in podobne reči. Biljard mize pa si lahko omislite tudi sami doma, če imate le namen igrati. Sicer niso neke pretirano drage niso pa tudi ne preveč poceni, nekaj vmesnega so.

Če imate prostor in željo po igranju si to res lahko omislite doma, ni sedaj zapovedno, napisano, da lahko to imajo samo lokali. Ko ljudje kupujejo te biljard mize jih imajo na razpolago kar nekaj. Lahko izbirate glede lesa, nekatere te mize imajo svetel les, spet druge temnejšega, potem so spet tretje mize, ki niso narejene iz lesa in še kaj bi se našlo, vse je samo stvar okusa in ničesar drugega in tako je tudi prav, saj nimamo vsi ljudje enakega okusa glede določenih stvari.

Tako kot nimamo istega okusa glede iskanja partnerjev, niso vsem všeč enake ženske in enaki moški, kako bi pa potem vse skupaj izgledalo, če bi bilo to tako?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.