Avstrijski dizajn Glock izstopa po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti

Glock je avstrijsko podjetje, ki ga je leta 1963 ustanovil Gaston Glock, specialist za visoko trdne plastike. Prelomno za avstrijskega proizvajalca je bilo leto 1980, ko je podjetje Glock zmagalo na natečaju za nov model lovske opreme. Konkurenco je zmagala revolucionarna Glock 17, s polimernim ohišjem, trojnim varnostnim sistemom in preprosto, celo futuristično oblikovno linijo, ki je bila v 80. letih 20. stoletja velika inovacija.

Danes podjetje ponuja več deset modelov v različnih dimenzijah, kalibrih in barvah. Nudijo tudi originalno zračno lovsko opremo. Glock lovska oprema je blagovna znamka, ki ljubiteljem streljanja in strokovnjakom, ki uporabljajo strelno lovsko opremo, ni treba predstaviti. 

Avstrijski dizajn izstopa po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti: in to so le nekatere od njegovih številnih prednosti. Če imate zahtevane kvalifikacije je ta lovska oprema najboljša izbira za vas! Ponujajo pestro ponudbo različnih modelov, pa tudi dodatkov, ki povečajo funkcionalnost opreme. 

ustanovil Gaston Glock, specialist za visoko trdne plastike. 

Prvi prototip opreme Glock je prišel s proizvodne linije konec leta 1980 – od takrat so bile zaporedne generacije opreme dostavljene v več kot 100 držav. O impresivni kakovosti Glock najbolje priča dejstvo, da so osnovna oprema številnih uniformiranih služb. Nekateri Glock modeli se prodajajo v kompletu z dodatnimi dodatki, kot so rezervni nabojniki ali kovček za shranjevanje. Oprema Glock je lahka, kompaktna in natančna oprema, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

V Glock ponudbi je tudi oprema za na prosto, posebej razvita in preizkušena za izpolnjevanje zahtevnega okolja. Poznavanje materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi opreme, zagotavlja njihovo vzdržljivost in zanesljivost. Glock je svetovna uspešnica in je postal izbira 21. stoletja.

Glock lovska oprema uporablja  trojni varnostni sistem : zunanji sprožilec in dva notranja udarna zatiča, ki se med pritiskom na sprožilec zaporedoma odstranita. To omogoča varno uporabo opreme, kar bistveno skrajša čas uporabe opreme. Poleg tega ne dovoljuje ponovnega napenjanja in sprožitve udarnega mehanizma v primeru neuspelega vžiga.

Glock je sinonim za sodobnost in zanesljivost, zaradi česar je njihova lovska oprema pogosto uporabljena. Vsekakor gre za priznano in izredno kakovostno lovsko opremo, ki je odlična tudi za izkušene lovce. Seveda tudi za neizkušene, pa vendar se pred nakupom priporoča izobraževanje in vadba z uporabo tovrstne lovske opreme. Odlična kakovost, zanesljivost in Glock uporabnost so zagotovo prednosti, ki Glock dajajo še več privilegijev pri izbiri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.