Avent: Sterilizatorji, otroške stekleničke in cuclji, električna prsna črpalka

Sit malček, vesela mamica

Novopečene mamice, ali že imate vse, kar potrebujete za brezskrbno dojenje? Verjamem, da ste že seznanjene s tem, da je materino mleko najboljša hrana za novorojenčke. A za uspešno hranjenje potrebujete kvalitetno in higienično opremo. Predlagam, da izberete Philipsovo znamko Avent, katera že vrsto let skupaj z vami skrbi za zdravje in varnost vašega otroka. Znamka se lahko pohvali kot številka 1 po priporočilu mater s širnega sveta. Vas zanima, kaj vse potrebujete?

Grelniki stekleničk in sterilizatorji za vsakega novorojenčka

Tako kot novopečeni starši so tudi Philipsovi sterilizatorji prilagodljivi. Z njimi lahko poleg stekleničk brezhibno očistite tudi dude, prsne črpalke ter obročke za žvečenje. Priročno, kajne? Izbirate lahko med električnimi parnimi in mikrovalovnimi parnimi sterilizatorji. Ne glede na to, ali morate sterilizirati zgolj nekaj drobnih predmetov ali pa ste aparat povsem napolnili – električni parni sterilizatorji se prilagodijo vašim potrebam. Z mikrovalovnimi ni čisto nič drugače. Včasih je čas pač ključnega pomena. Z mikrovalovnim parnim sterilizatorjem lahko stekleničke in pripomočke sterilizirate v samo dveh minutah. Vsepovsod. Doma ali na poti. Avent sterilizatorji grejejo enakomerno, brez vročih mest, nato pa tudi postopno odmrzujejo. Grelniki stekleničk in sterilizatorji iz predstavljene ponudbe skupaj z vami skrbijo za varnost vašega otroka. Uničijo do kar 99,9 % mikrobov in v kuhinji ne zavzamejo preveč prostora. Ko je čas za hranjenje, lahko z grelniki preprosto odmrznete in pogrejete mleko na optimalno temperaturo. Dober tek malčki!

Stekleničke za še tako majhna usteca

Otroška steklenička Philips Avent Natural je posebno zasnovana za mamice, ki želijo dojenje združiti s hranjenjem po steklenički. Izjemno mehak cucelj v obliki prsi spodbuja naravni oprijem ter obenem tudi oponaša obliko materinih prsi, s čimer vam in otročičku olajša prehod iz hranjenja s prsi na stekleničko. Stekleničko sestavlja zgolj nekaj delov in jo tako naredi povsem enostavno za čiščenje in sestavljanje. Neprespane mamice bodo razumele to veselje.

Spiralna oblika cuclja in vzorec cvetnih listov pridno skrbita za čim bolj naravno upogibanje, da lahko otrok uživa v nemotenem hranjenju. Prav tako lahko otroško stekleničko pohvalimo z ventilom Airflex, ki pomaga pri trebušnih krčih. Zasnovan je posebno za zmanjševanje krčev in podobna nelagodja, tako da zrak odvaja v stekleničko in preprečuje vstop v otrokov trebušček. Mlade mamice, ali veste, da se z rastjo otroka spreminja tudi primernost cuclja? Malčki pri pitju s časom postajajo vse odločnejši in iz stekleničke lahko spijejo več mleka v krajšem času. Aventovi cuclji so zasnovani tako, da prepuščajo primerno količino mleka, glede na stopnjo razvoja vašega otroka. Na voljo so od izjemno mehkih pa vse do odpornih na ugrize z različnimi pretoki, od majhnega do velikega.

Črpanje po navdihu otrok Prelepe mlade mamice, predstavljamo vam prihodnost črpanja mleka s popolnim ravnovesjem sesanja in stimulacije bradavic. Pri razvoju tehnologije smo upoštevali način, kako otrok naravno sesa mleko. Električna prsna črpalka Philips Avent uporabnici zagotavlja optimalen pretok mleka in se za piko na i še nežno prilagaja velikosti ter obliki bradavice. Ker se vsi pojavljamo v različnih oblikah in velikostih, je Avent poskrbel za univerzalno velikost. Silikonska blazinica se nežno upogne in prilagodi tako, da ustreza vaši bradavici. Poleg tega omogoča, da med procesom sedite pokonci, namesto da se sklanjate naprej. Tako bo črpanje kaj kmalu postalo pravi oddih. Z digitalnim prikazom časovnika lahko zvesto spremljate, koliko časa porabite za črpanje vsake dojke in kakšen je vaš skupni čas črpanja. Naj bo vsaj črpanje zorganizirano, če je življenje z novorojenčkom bolj kaotično. A dame, nič ne skrbite. Saj bo kmalu bolje! Še prehitro bodo zrasli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.