Aloe vera kot prehransko dopolnilo

Preden se odločite za prehranska dopolnila je najbolje, da prvo zelo dobro premislite katere vrste dopolnil potrebujete in zakaj. Če se sami ne morete odločiti in ugotoviti zakaj potrebujete določeno dopolnilo in, če je sploh zdravo, telesu neškodljivo se prej posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, saj nikakor noben noče ogrožati svojega telesa.

Screen Shot 2014-05-09 at 20.57.47

Za telo pa je pomembno tudi to, da ne jemljete kakšnega dopolnila preveč, kajti telo sprejme točno določeno mero dopolnil, razne vitamine in podobno, tisto kar je že potem preveč pa ni niti več dobro za človeka samega. To je tako že samoumevno, da kar je preveč ni dobro za telo, kar pa je premalo pa tudi ne, vendar vseeno se je treba prej posvetovati z nekom, ki vam lahko pametno in modro svetuje.

Če pa sami veste kaj počnete in veste, kaj je dobro za vas in kaj vam bo pomagalo potem pa si le kupite to. Namreč marsikdo si kupi razne dodatne vitamine, minerale in podobno, in ker ima preveč vsega v telesu se ne počuti dobro, kar je razumljivo. Zato nikakor pretiravati s temi dopolnili, vse torej v mejah normale. Tako kot, če pojeste preveč čokolade se ne počutite več dobro, vam postane slabo in še kaj. Tako je tudi s temi rečmi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja