4) Vzdržljivost baterije prenosnikov

Mobiteli, prenosniki, tablice, za vse te tehnološke zadeve se vedno sprašujemo kakšna je vzdržljivost baterije. Posebej vzdržljivost baterije prenosnikov na primer, ko gremo na neko daljšo pot in nas je strah, da ne bo kje sredi poti baterija na ničli.

dell-roundup-netbooks

 

In ponavadi je tako, da takrat, ko potrebujemo nekaj za pogledati, ravno takrat baterija »zaspi«. Zato se tudi ljudje vedno bolj zanimajo kako je glede vzdržljivosti baterije in šele nato dokončno kupijo prenosnik, ki jih zanima. Kajti to bi bilo res nadležno, če bi kupili nek prenosnik in bi se baterija takoj po pol ure ugasnila, če ne bi imeli priključeno v elektriko.

To je danes potrebno gledati absolutno, ker je to en izmed najbolj kočljivih zadev. Sicer so danes računalniki izredno napredni že in izredno kakovostni za razliko od včasih, vendar se je še vedno potrebno dobro odločiti in premisliti preden kaj kupimo. Tudi, če gremo kupovati nov avtomobil, ga ne bomo takoj v sekundi kupili, ko bi ga zagledali.

Jaz mislim, da to skoraj vsi počnejo, da nekaj dni dobro premišljujejo o tem, če je to res dobra opcija za njih in šele nato se to kupi. Tako pa je tudi s prenosniki, saj te zadeve, tako avtomobil kot računalniška tehnologija nista poceni, da bi lahko mirne duše zapravljali denar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.